Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort sýr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 067 kJ /
6 469 kcal
Bílkoviny147,71 g
– z toho živočišné bílkoviny108,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,25 g
Tuky304,02 g
– nasycené147,30 g
– nenasycené121,65 g
–– mononenasycené100,89 g
–– polynenasycené20,76 g
––– omega 32,39 g
Vláknina33,75 g
Cholesterol 2,16 g
Sodík 1,35 g
Sůl2,87 g
Sacharidy768,70 g
– cukry652,05 g
––– laktóza69,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g 70% čokolády Čokoláda hořká 70% 200 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
vanilkový cukr Cukr vanilkový
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
lžička lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá
3 3 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
200 g 200 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g
100 g 100 g mléčné čokolády Čokoláda mléčná 35% 100 g
50 ml 50 ml šťávy z pomeranče Šťáva z pomeranče 50 ml
3 3 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
150 g 150 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 150 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
trochu trochu vody Voda
mandlovou trest podle chuti Aroma mandlové
potravinářská barva podle potřeby E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.