Nutriční hodnoty (Rajčatovo-olivový dip)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 245 kJ / 59 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
| Tuky | 0,14 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 4,06 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,35 g |
| – cukry | 7,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 400 g loupaných rajčat (z konzervy nebo stejné množství čerstvých, oloupaných rajčat) | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 15 15 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
| 1 lžička 1 lžička cukru moučky | Cukr bílý | 5 g |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| špetka špetka chilli koření | Chilli paprička mletá |