Nutriční hodnoty (Předkrm z pečené červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
| Tuky | 26,33 g |
| – nasycené | 10,89 g |
| – nenasycené | 14,84 g |
| –– mononenasycené | 12,20 g |
| –– polynenasycené | 2,64 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,48 g |
| – cukry | 1,86 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 10 snítek 10 snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| 8 snítek 8 snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1/2 palice 1/2 palice česneku | Česnek čerstvý | 45 g |
| 3 3 menší pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 60 g 60 g kozího sýra s ušlechtilou plísní (viz tipy a triky) | Sýr hrudkový kozí | 60 g |
| 7 lžiček 7 lžiček balsamica di modena | Ocet balsamikový bílý | 35 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 hrsti 2 hrsti mandlových lupínků | Mandle loupané | |
| + olivový olej na podávání | Olej olivový | |
| + 4 hrsti 4 hrsti rukoly na podávání | Rukola čerstvá |