Nutriční hodnoty (Zapečené kotlety s pepřovo-dijonskou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 665 kJ / 1 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,50 g |
| Tuky | 54,86 g |
| – nasycené | 6,45 g |
| – nenasycené | 46,57 g |
| –– mononenasycené | 13,70 g |
| –– polynenasycené | 32,87 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 21,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,49 g |
| Sůl | 3,45 g |
| Sacharidy | 168,90 g |
| – cukry | 34,53 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 4 plátky 4 plátky parmské šunky (nebo šunky od kosti) | Šunka parmská | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 0,5 dl 0,5 dl slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 50 ml |
| 1 dl 1 dl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 1 1 smetana na vaření - 10% | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 22.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky drceného pepře | Pepř černý | 10 g |