Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek v kefíru s Cottage sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 499 kJ / 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,09 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
| Tuky | 2,14 g |
| – nasycené | 1,10 g |
| – nenasycené | 0,47 g |
| –– mononenasycené | 0,21 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 5,65 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 114 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 16,27 g |
| – cukry | 13,17 g |
| ––– laktóza | 6,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky nebo stehenní řízky | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| silnější plátek plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| kelímek kelímek sýra Cottage | Cottage | |
| 170 ml 170 ml kefíru | Kefír | 170 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |