Nutriční hodnoty (Jablíčka v karamelu a pudingu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 275 kJ / 1 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 42,04 g |
| – nasycené | 26,84 g |
| – nenasycené | 14,46 g |
| –– mononenasycené | 13,04 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 155,40 g |
| – cukry | 153,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 4 dcl 4 dcl vody | Voda | 400 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 10 ks 10 ks hřebíčku | Hřebíček | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| pudink | Puding v prášku |