Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčka v karamelu a pudingu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 275 kJ /
1 022 kcal
Bílkoviny1,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky42,04 g
– nasycené26,84 g
– nenasycené14,46 g
–– mononenasycené13,04 g
–– polynenasycené1,42 g
––– omega 30,23 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 13 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy155,40 g
– cukry153,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
4 dcl 4 dcl vody Voda 400 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
10 ks 10 ks hřebíčku Hřebíček
citron Citrón čerstvý
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
pudink Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.