Nutriční hodnoty (Špaldoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 665 kJ / 1 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,16 g |
| Tuky | 17,73 g |
| – nasycené | 2,04 g |
| – nenasycené | 14,72 g |
| –– mononenasycené | 8,55 g |
| –– polynenasycené | 6,17 g |
| ––– omega 3 | 1,23 g |
| Vláknina | 40,03 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 227,60 g |
| – cukry | 22,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g špaldových krup | Kroupy pšeničné | 300 g |
| 2 2 cibule (cca 75g) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky (Tamari) | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový |