Nutriční hodnoty (Kuře na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 523 kJ / 1 798 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,87 g |
| Tuky | 168,82 g |
| – nasycené | 82,18 g |
| – nenasycené | 84,38 g |
| –– mononenasycené | 72,13 g |
| –– polynenasycené | 12,25 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 12,24 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 40,95 g |
| – cukry | 34,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 1/2 láhve 1/2 láhve černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| lžíce lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| houby v kyselém nálevu ale mohou být i čerstvé | Houby zavařené směs | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| směs koření na divočinu nebo alespoň rozmarýn | Provensálské koření |