Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přesnídávka z jablek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 436 kJ /
1 299 kcal
Bílkoviny4,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky3,47 g
– nasycené1,13 g
– nenasycené1,53 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,27 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 38 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy300,00 g
– cukry293,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablíček Jablko čerstvé 1000 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
1 1 pudinkový prášek (malinový, jahodový, vanilkový) Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.