Nutriční hodnoty (Zapékaný baklažán (lilek))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 378 kJ / 329 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
| Tuky | 15,48 g |
| – nasycené | 9,07 g |
| – nenasycené | 5,91 g |
| –– mononenasycené | 5,07 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 3,84 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,50 g |
| Sacharidy | 20,90 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 baklažán | Lilek čerstvý | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 mozzarella | Mozzarella kravská | |
| 100 g 100 g plátkového sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| oregano | Oregano sušené | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |