Nutriční hodnoty (Omeleta na italský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 853 kJ / 443 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 30,18 g |
| – nasycené | 10,46 g |
| – nenasycené | 12,70 g |
| –– mononenasycené | 10,40 g |
| –– polynenasycené | 2,30 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 817 mg |
| Sodík | 432 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 3,77 g |
| – cukry | 1,67 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce (rozšlehaná) | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 g 50 g Mozzarelly (nakrájené na menší kostičky) | Mozzarella kravská | 50 g |
| 3 3 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| lžíce lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | |
| špetka špetka prášku do pečiva nebo sody bicarbony (nemusí být) | Kypřící prášek | |
| řeřicha na posypání | Řeřicha čerstvá | |
| 1 1 čajová lžička olivového oleje | Olej olivový |