Nutriční hodnoty (Pytlácký králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 918 kJ / 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 22,06 g |
| – nasycené | 1,52 g |
| – nenasycené | 19,61 g |
| –– mononenasycené | 13,86 g |
| –– polynenasycené | 5,75 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 4,20 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| tymián | Tymián sušený | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 králík | Králík | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| čerstvé houby | Hřib čerstvý | |
| brambory na čtvrtky | Brambor zimní | |
| plátky plátky slaniny | Špek | |
| vývar (i z kostky) | Vývar masový | |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% |