Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína podle Iduun

Hodnocení receptu je 4,3 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 2. 2013 13:36

Suroviny

Porce: 5 - 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 360 kJ / 564 kcal
Bílkoviny105,00 g
Tuky16,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nejlepší příloha je rýže, ale můžou být i hranolky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana79 Ivana79

30. 4. 2013 15:37

Čínu robievam väčšinou podľa fantázie a surovín,ktoré mám práve doma ale dnes som sa nechala inšpirovať týmto receptom,použila som rovnaké prísady,len som vynechala hrášok a pridala som stopkový zeler,cesnak a mladý špenát:-)+5 mňamka:yes:

Jana Pá

9. 2. 2013 12:06

Mám takový dojem, že to naše "ANIČKA", dala do pořádku, je to opravdu tak, jak to píše:yes::-! a, ona ta naše paní - umí vařit a moc dobře, takže, teď "babo - raď":-?:-D:-D:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 2. 2013 11:31

Na tyto velice hezké a hlavně solidní stránky jsem v poslední době přestala pravidelně docházet hlavně díky"urýpaným"komentářům.Lidé zde dávají jídlo uvařené ne jen podle rcp z kuchařských knih a časopisů,ale také takové,které si dle vlastní fantazie a chuti své rodinky zhotoví:-pTakže pak tomu většinou odpovídá i názen pokrmu,např."Čína podle Iduun"Nevidím žádný důvod,proč by autorka svého receptu měla název přejmenovat:-)
Hezky připravená"Čina"Receptík se mi líbí:-p+3:yes:

Vlasta

9. 2. 2013 10:40

Iduun:
Jo, uprav název a nikdo nebude nic psát.

jitka

9. 2. 2013 08:58

Nechápu jisté " chytráky ", kteří si musí rýpnout do všeho, jinak by neusnuli. Většina z nás dělá doma maso ať vepřové či kuřecí s trochou zeleninky nebo bez, koření, solamyl, vejce,nechá uležet, udělá na pánvi a má tu svou čínu. Kdo se nehodlá smířit s daným a předváděným receptem, ať to raději nečte a uvědomí si, že recepty jsou s dobrým úmyslem předávány dál:-!:-))

Iduun Iduun

8. 2. 2013 22:21

Jejej, jsem netušila že můj receptík vyvolá tolik debat:-D:-D
Asi upravím název na "minutkovou směs masa a zeleniny na pánvi podle Iduun"
Jen tak mimochodem, nikdy bych si netroufla tvrdit že dělám něco jako "pravou čínu" . Vím že toto je opravdu jen mutace číny. ale nějak jsem nevěděla jak jinak to pojmenovat :-8
každopádně tento pokrm dělám už dlouho a všem moc chutná....tak přestaňte rýpat do názvu a pochutnejte si :-p;-):-8:-D:-))

lenka0

8. 2. 2013 21:55

:no:nic nového,když nevím co uvařit,tak udělám klasiku trochu tuku cibuli papriku rajče nebo něco jiného,pórek atd.atd.k tomu nějaké koření...a jo omáčku dle zrovna nápdu, a je tu nový recept

Mao

8. 2. 2013 21:48

jarda Kadic: www.cinaweb.cz/wp-content/gallery/cina/cina-3.gif

Logika koukám nepatří k výbavně bílého muže...

jarda Kadic jarda Kadic

8. 2. 2013 17:11

Mao: Trhni si,Bezruči:-! Tak sem dej“pravou Čínu“ ať neumřem v nevědomosti:yes:

Jitkas

8. 2. 2013 16:59

Mao: klidek, nerozciluj se, nema to cenu.

Mao

8. 2. 2013 16:54

Přijde den - zúčtujeme spolu!

Když někdo splácá zelí, vepřové, kmín, kečup, vegetu, housky, vejce a mouku dohromady, nechá to odležet a pak to zalije pivem a uvaří, tak tomu taky neříká česká kuchyně po mém.

jarda Kadic jarda Kadic

8. 2. 2013 15:24

Já vařím asi tak 30 let a vařím z toho, co nakoupím v okresním městě.Pravou Čínu jsem nikdy nejedl, jakmile mám maso na nudlicky a zeleninu,tak je to “moje čína“.Dal bych tam klidně i kari, ale matka ho nesnáší, tudíž bez kari.a kdo ví,jestli by mě pravá čína chutnala:-*:-*:-*

Alexiss Alexiss

8. 2. 2013 15:07

Anton Dedík: :-D:-D:-D:-D Nějak jsem moc nepochopila, v čem se mnou vlastně nesouhlasíte, zdá se mi, že jste se vyjádřil k něčemu úplně jinému. Snad pouze k bodu 1.: Je mi 45 let, již 26 let nebydlím u rodičů, což jsou DESÍTKY let. V Poděbradech byla již tehdy prý slušná čínská restaurace, rodiče nás tam brali vždy jednou za rok za vysvědčení. Navíc jsem vůbec nemluvila o restauracích, ale o domácí "číně". Máma vyráběla podobné pokrmy také již tenkrát, za "komunismu", vyšla i Čínská kuchyně-kuchařka, s použitím dostupných surovin. Tož tak, jinak mě Váš komentář pobavil. :-D:-D

Alexiss Alexiss

8. 2. 2013 14:37

Věčné spory o "čínu" jsou už docela únavné. Rýpalové asi nechtějí nebo nemohou pochopit, že "čína" se ve zdejších krajích říká prostě už desítky let rychle připravené směsi masa a zeleniny na pánvi. Oblíbené ingredience včetně koření se trochu liší v každé rodině. Dělám ji téměř stejně jako v tomto receptu. Ale teď se nebudu už dcery ptát, zda si dá čínu, ale "minutkovou směs masa a zeleniny na pánvi atd....". Bude to chvíli trvat, než to vysvětlím, ale budu mít čisté svědomí. Kdo ví.... ;-);-):-D:-D

spagetka spagetka

8. 2. 2013 13:52

Neregi: i když tu je čína několikráte a autorka nepoužila vyhledavač, tak píše v názvu, že je to čína podle ní, tudíž si ji dělá po svém, jasný?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pokrm čína pravá čína recept pravá čína z kuřecího masa recept na čínu jak uvařit čínu prava čina recept na pravou cinu pravá kuřecí čína cína pravá čína z vepřového masa jak uvařit pravou čínu cína jidlo recept čína pokrm čina po činsky recepty recepty na pravou čínu cina jidlo recept pravá čína kuřecí cina jako z restaurace recept cína čína jako z restaurace

Suroviny: maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, pórek, mrkev, hrášek, koření kari, pepř, sůl, maggi, omáčka sojová, kečup sladký, škrob

TopRecepty.cz

Čína podle Iduun

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykWz