Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na slanině a majoránce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 450 kJ / 1 303 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 218,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 216,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 39,67 g |
| – nasycené | 12,48 g |
| – nenasycené | 18,98 g |
| –– mononenasycené | 14,32 g |
| –– polynenasycené | 4,66 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 548 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 15,93 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kýty (spodní šál) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 litr 1 litr masového vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
| svazek svazek čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
| uzená slanina | Špek | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |