Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tandoori tortilla s pečenou paprikou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 913 kJ /
457 kcal
Bílkoviny28,52 g
– z toho živočišné bílkoviny27,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,02 g
Tuky27,98 g
– nasycené12,37 g
– nenasycené14,55 g
–– mononenasycené12,69 g
–– polynenasycené1,86 g
––– omega 30,35 g
Vláknina3,98 g
Cholesterol 109 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy21,22 g
– cukry5,84 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g kuřecích prsou Kuře prso 100 g
2 lžičky 2 lžičky Solamylu Bramborový škrob 10 g
2 lžičky 2 lžičky koření tandoori masala Tandoori masala 10 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
hrst hrst petrželové natě (plocholistá) Petržel nať čerstvá
4 lžíce 4 lžíce smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 plát 1 plát tortilly Tortilla pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.