Nutriční hodnoty (Tandoori tortilla s pečenou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 913 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,02 g |
Tuky | 27,98 g |
– nasycené | 12,37 g |
– nenasycené | 14,55 g |
–– mononenasycené | 12,69 g |
–– polynenasycené | 1,86 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 3,98 g |
Cholesterol | 109 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 21,22 g |
– cukry | 5,84 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g kuřecích prsou | Kuře prso | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky koření tandoori masala | Tandoori masala | 10 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
hrst hrst petrželové natě (plocholistá) | Petržel nať čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 plát 1 plát tortilly | Tortilla pšeničná |