Nutriční hodnoty (Maso v hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 801 kJ / 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
Tuky | 0,66 g |
– nasycené | 0,27 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 19,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 27 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,60 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kelímku 1/2 kelímku kremžské hořčice | Hořčice kremžská | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 kusy 4 kusy vepřové maso ( kotlety nebo krkovice) | Vepřová kýta |