Nutriční hodnoty (Maso v hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 801 kJ / 191 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
| Tuky | 0,66 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,22 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,60 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kelímku 1/2 kelímku kremžské hořčice | Hořčice kremžská | |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 kusy 4 kusy vepřové maso ( kotlety nebo krkovice) | Vepřová kýta |