Nutriční hodnoty (Candát pečený na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 512 kJ / 1 078 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 85,20 g |
| – nasycené | 53,40 g |
| – nenasycené | 30,40 g |
| –– mononenasycené | 27,60 g |
| –– polynenasycené | 2,80 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 142 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 2,40 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety candáta obecného | Candát filet | 400 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| čerstvě mletý pepř 4 barev | Pepř barevný mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |