Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát pečený na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 512 kJ /
1 078 kcal
Bílkoviny75,50 g
– z toho živočišné bílkoviny75,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky85,20 g
– nasycené53,40 g
– nenasycené30,40 g
–– mononenasycené27,60 g
–– polynenasycené2,80 g
––– omega 30,70 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 142 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy2,40 g
– cukry0,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety candáta obecného Candát filet 400 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
čerstvě mletý pepř 4 barev Pepř barevný mletý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.