Nutriční hodnoty (Candát pečený na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 512 kJ / 1 078 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 85,20 g |
– nasycené | 53,40 g |
– nenasycené | 30,40 g |
–– mononenasycené | 27,60 g |
–– polynenasycené | 2,80 g |
––– omega 3 | 0,70 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 455 mg |
Sodík | 142 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 2,40 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety candáta obecného | Candát filet | 400 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
čerstvě mletý pepř 4 barev | Pepř barevný mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |