Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátová palačinka v mikrovlnce - CRISP (lze normálně na pánvi))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 299 kJ /
1 267 kcal
Bílkoviny38,48 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,80 g
Tuky10,36 g
– nasycené2,38 g
– nenasycené4,93 g
–– mononenasycené3,14 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,03 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 344 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy247,20 g
– cukry12,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g uvařených batátů a prolisovaných do hladka Batáty neloupané 300 g
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 KL 1 KL kypřicího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů 5 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
cukr dle chuti (nebo sladidlo) Cukr bílý
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
povidla dle obliby Povidla

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.