Nutriční hodnoty (Batátová palačinka v mikrovlnce - CRISP (lze normálně na pánvi))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 299 kJ / 1 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,80 g |
Tuky | 10,36 g |
– nasycené | 2,38 g |
– nenasycené | 4,93 g |
–– mononenasycené | 3,14 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 344 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 247,20 g |
– cukry | 12,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g uvařených batátů a prolisovaných do hladka | Batáty neloupané | 300 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
1 KL 1 KL kypřicího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | 5 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
cukr dle chuti (nebo sladidlo) | Cukr bílý | |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
povidla dle obliby | Povidla |