Nutriční hodnoty (Batátová palačinka v mikrovlnce - CRISP (lze normálně na pánvi))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 299 kJ / 1 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,80 g |
| Tuky | 10,36 g |
| – nasycené | 2,38 g |
| – nenasycené | 4,93 g |
| –– mononenasycené | 3,14 g |
| –– polynenasycené | 1,79 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 344 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 247,20 g |
| – cukry | 12,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g uvařených batátů a prolisovaných do hladka | Batáty neloupané | 300 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 KL 1 KL kypřicího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | 5 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| cukr dle chuti (nebo sladidlo) | Cukr bílý | |
| mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| povidla dle obliby | Povidla |