Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sváteční voňavé vepřové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 439 kJ /
6 319 kcal
Bílkoviny524,39 g
– z toho živočišné bílkoviny506,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,14 g
Tuky390,98 g
– nasycené138,84 g
– nenasycené222,54 g
–– mononenasycené190,99 g
–– polynenasycené31,54 g
––– omega 30,83 g
Vláknina50,83 g
Cholesterol 1,80 g
Sodík 5,83 g
Sůl13,58 g
Sacharidy63,54 g
– cukry22,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg vepřová plec libová Vepřová plec 2500 g
6-8 stroužků 6-8 stroužků česneku Česnek čerstvý 49 g
7 lžic 7 lžic olivového oleje Olej olivový 77 ml
citronová šťáva z 1 citrónu Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička fenyklových semínek Fenykl semena 5 g
8 snítek 8 snítek čerstvé dobromysli nebo 2 lžíce sušené Oregano sušené
300 g 300 g šalotek nebo malých cibulí Šalotka čerstvá 300 g
1 1 velký celer Celer bulva čerstvá 540 g
250 g 250 g anglické slaniny nebo libového uzeného bůčku Anglická slanina 250 g
600 ml 600 ml suchého červeného vína např. Frankovka Víno červené suché 600 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.