Nutriční hodnoty (Americká buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 266 kJ / 5 083 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 60,24 g |
| Tuky | 169,26 g |
| – nasycené | 20,68 g |
| – nenasycené | 131,81 g |
| –– mononenasycené | 92,35 g |
| –– polynenasycené | 39,47 g |
| ––– omega 3 | 10,63 g |
| Vláknina | 52,60 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 461 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 768,60 g |
| – cukry | 391,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 4 hrnky 4 hrnky jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |