Nutriční hodnoty (Sekaná“smradlavka“s více druhy sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 596 kJ / 2 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 150,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
| Tuky | 120,08 g |
| – nasycené | 38,61 g |
| – nenasycené | 58,56 g |
| –– mononenasycené | 47,91 g |
| –– polynenasycené | 10,65 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 4,60 g |
| Cholesterol | 660 mg |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 6,75 g |
| Sacharidy | 90,75 g |
| – cukry | 11,35 g |
| ––– laktóza | 6,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
| 300 g 300 g vepřového libovějšího bůčku | Vepřový bok | 300 g |
| 1 ks 1 ks sýra Romadur/100g | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 1 ks 1 ks sýra Camembert/120g | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| 2 lžičky 2 lžičky Podravky či Vegety | Kořenící směs sypká | 10 g |
| 6 lžíce 6 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 90 g |
| 7 lžic 7 lžic smetany | Smetana kravská sladká 12% | 175 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |