Nutriční hodnoty (Panenčina kapsička plná restované zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 865 kJ / 924 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,36 g |
| Tuky | 37,29 g |
| – nasycené | 10,38 g |
| – nenasycené | 21,73 g |
| –– mononenasycené | 17,24 g |
| –– polynenasycené | 4,49 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 13,90 g |
| Cholesterol | 242 mg |
| Sodík | 241 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 34,68 g |
| – cukry | 24,48 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 450 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1/2 1/2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 30 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (z nakládaných rajčat) | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička koření (Hungaria Reny) | Pepř černý | 5 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |