Nutriční hodnoty (Řízek Samson)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 086 kJ / 1 216 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,13 g |
| Tuky | 97,30 g |
| – nasycené | 16,16 g |
| – nenasycené | 75,96 g |
| –– mononenasycené | 55,06 g |
| –– polynenasycené | 20,90 g |
| ––– omega 3 | 6,25 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 2,73 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 15,13 g |
| – cukry | 12,70 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 200 g 200 g moravského uzeného | Vepřová kýta uzená | 200 g |
| 100 g 100 g sýru eidamu (plátky) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
| pár kapek kapek worcesteru | Worcestrová omáčka | |
| 50-100 ml 50-100 ml oleje | Olej řepkový | 75 ml |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
| 50 ml 50 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |