Nutriční hodnoty (Džem z reveně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 054 kJ / 2 164 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 516,00 g |
| – cukry | 514,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg reveně | Rebarbora čerstvá | 1000 g |
| 1 balíček 1 balíček Gelfix 2:1 | Želatina cukrářská | |
| 1/2 kg 1/2 kg cukru | Cukr bílý | 500 g |