Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s pšenicí a naloženým sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 846 kJ / 1 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,74 g |
| Tuky | 75,69 g |
| – nasycené | 34,60 g |
| – nenasycené | 38,55 g |
| –– mononenasycené | 28,63 g |
| –– polynenasycené | 9,92 g |
| ––– omega 3 | 2,29 g |
| Vláknina | 25,56 g |
| Cholesterol | 225 mg |
| Sodík | 5,04 g |
| Sůl | 12,50 g |
| Sacharidy | 104,55 g |
| – cukry | 36,31 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g pšenice | Pšenice | 100 g |
| 4 4 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 250 g 250 g Feta sýru | Sýr feta | 250 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| několik několik lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sušené oregano | Oregano sušené | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový |