Nutriční hodnoty (Hovězí s houbami a s tvarůžky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 430 kJ / 1 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 138,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,57 g |
Tuky | 51,49 g |
– nasycené | 24,97 g |
– nenasycené | 25,21 g |
–– mononenasycené | 21,39 g |
–– polynenasycené | 3,81 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 1,28 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 10,12 g |
– cukry | 0,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího masa (měla jsem vysoký roštěnec) | Hovězí kýta | 600 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
houby čerstvé nebo zmražené (měla jsem zmražené v nádobě na 125 g) | Hřib čerstvý | |
2 ks 2 ks kulatých tvarůžků | Tvarůžky | |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 malá cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 dl 2 dl vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |