Nutriční hodnoty (Hovězí s houbami a s tvarůžky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 430 kJ / 1 059 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 138,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,57 g |
| Tuky | 51,49 g |
| – nasycené | 24,97 g |
| – nenasycené | 25,21 g |
| –– mononenasycené | 21,39 g |
| –– polynenasycené | 3,81 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 1,28 g |
| Cholesterol | 317 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,60 g |
| Sacharidy | 10,12 g |
| – cukry | 0,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g hovězího masa (roštěnec) | Hovězí kýta | 600 g |
| 125 g 125 g čerstvých hub (nebo mražených) | Hřib čerstvý | 125 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 30 g 30 g tvarůžků | Tvarůžky | 30 g |
| 2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |