Nutriční hodnoty (Kuskus zapečený s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 497 kJ / 1 075 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,74 g |
| Tuky | 30,02 g |
| – nasycené | 13,54 g |
| – nenasycené | 14,94 g |
| –– mononenasycené | 9,45 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 8,46 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 4,29 g |
| Sůl | 10,69 g |
| Sacharidy | 121,83 g |
| – cukry | 15,75 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 100 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | |
| 100 g 100 g schwarzwaldské šunky | Šunka parmská | 100 g |
| 100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| červené bazalkové pesto (viz. foto) | Pesto bazalkové | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| vývar | Vývar masový | |
| 200 g 200 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 200 g |
| vejce | Vejce slepičí | |
| sůl | Sůl mořská |