Nutriční hodnoty (Vepřová plec na kari, rajčatech, paprikách a zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 770 kJ / 1 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,58 g |
| Tuky | 50,29 g |
| – nasycené | 18,92 g |
| – nenasycené | 22,53 g |
| –– mononenasycené | 19,89 g |
| –– polynenasycené | 2,64 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 571 mg |
| Sodík | 412 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 8,86 g |
| – cukry | 6,64 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 60 g |
| špetka špetka uzené papriky | Paprika uzená | |
| špetka špetka kari koření | Kari | |
| špetka špetka sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| + libeček | Libeček čerstvý | |
| + bujón nebo vývar | Bujón hovězí | |
| solamyl nebo hladkou mouku (hrašku) | Bramborový škrob |