Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na bazalce a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 986 kJ / 1 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 237,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 70,17 g |
– nasycené | 42,88 g |
– nenasycené | 23,58 g |
–– mononenasycené | 19,80 g |
–– polynenasycené | 3,78 g |
––– omega 3 | 2,50 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 750 mg |
Sodík | 618 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 18,60 g |
– cukry | 6,84 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kuřecích prsíček | Kuře prso | 1000 g |
20 lístků 20 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
olivový olej | Olej olivový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka provensálského koření | Provensálské koření |