Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na bazalce a česneku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 986 kJ /
1 670 kcal
Bílkoviny240,32 g
– z toho živočišné bílkoviny237,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,52 g
Tuky70,17 g
– nasycené42,88 g
– nenasycené23,58 g
–– mononenasycené19,80 g
–– polynenasycené3,78 g
––– omega 32,50 g
Vláknina5,88 g
Cholesterol 750 mg
Sodík 618 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy18,60 g
– cukry6,84 g
––– laktóza6,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kuřecích prsíček Kuře prso 1000 g
20 lístků 20 lístků bazalky Bazalka čerstvá
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
200 ml 200 ml smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina
olivový olej Olej olivový
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka provensálského koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.