Nutriční hodnoty (Kuřecí maso na bazalce a česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 986 kJ / 1 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 240,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 237,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 70,17 g |
| – nasycené | 42,88 g |
| – nenasycené | 23,58 g |
| –– mononenasycené | 19,80 g |
| –– polynenasycené | 3,78 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 750 mg |
| Sodík | 618 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 18,60 g |
| – cukry | 6,84 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích prsíček | Kuře prso | 1000 g |
| 20 lístků 20 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 200 ml 200 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka provensálského koření | Provensálské koření |