Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátový koláč s tvarohovoovocnou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 720 kJ /
4 952 kcal
Bílkoviny166,71 g
– z toho živočišné bílkoviny92,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,63 g
Tuky193,11 g
– nasycené55,17 g
– nenasycené118,27 g
–– mononenasycené82,62 g
–– polynenasycené35,65 g
––– omega 32,66 g
Vláknina65,03 g
Cholesterol 1,50 g
Sodík 1,06 g
Sůl3,05 g
Sacharidy605,14 g
– cukry238,00 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vařených batátů Batáty neloupané 400 g
400 g 400 g špaldové mouky (nebo polohrubé mouky) Mouka špaldová hrubá 400 g
100 g 100 g cukru krupice nebo fruktozy pro diabetiky Cukr bílý 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 g 200 g Hery (lze i máslo) Margarín 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 1/2 limetky Limetka čerstvá 40 g
500 g 500 g tvarohu (já měla Farmářský, lze polotučný) Tvaroh polotučný 500 g
1 sáček 1 sáček pistáciového pudinku (lze citronový, vanilkový…) Puding v prášku
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
½ limetky Limetka čerstvá
100 g 100 g cukru krupice nebo 50 g fruktozy pro diabetiky Cukr bílý 100 g
ovoce dle výběru (já měla borůvky) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.