Nutriční hodnoty (Batátový koláč s tvarohovoovocnou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 720 kJ / 4 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 74,63 g |
Tuky | 193,11 g |
– nasycené | 55,17 g |
– nenasycené | 118,27 g |
–– mononenasycené | 82,62 g |
–– polynenasycené | 35,65 g |
––– omega 3 | 2,66 g |
Vláknina | 65,03 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 605,14 g |
– cukry | 238,00 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vařených batátů | Batáty neloupané | 400 g |
400 g 400 g špaldové mouky (nebo polohrubé mouky) | Mouka špaldová hrubá | 400 g |
100 g 100 g cukru krupice nebo fruktozy pro diabetiky | Cukr bílý | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g Hery (lze i máslo) | Margarín | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1/2 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
500 g 500 g tvarohu (já měla Farmářský, lze polotučný) | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 sáček 1 sáček pistáciového pudinku (lze citronový, vanilkový…) | Puding v prášku | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
½ limetky | Limetka čerstvá | |
100 g 100 g cukru krupice nebo 50 g fruktozy pro diabetiky | Cukr bílý | 100 g |
ovoce dle výběru (já měla borůvky) | Jahody čerstvé | |