Nutriční hodnoty (Křenová klobása v bagetce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 770 kJ / 1 140 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 115,20 g |
| – nasycené | 13,20 g |
| – nenasycené | 92,40 g |
| –– mononenasycené | 33,60 g |
| –– polynenasycené | 58,80 g |
| ––– omega 3 | 2,40 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 156 mg |
| Sodík | 1,68 g |
| Sůl | 4,20 g |
| Sacharidy | 18,60 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 ostravské klobásy | Klobása | |
| 4 4 přiměřeně velké bagetky | Bageta pšeničná | |
| 8 PL 8 PL majonézy | Majonéza | 120 g |
| 4 PL 4 PL hrubozrné hořčice | Hořčice plnotučná | 60 g |
| 8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
| med | Med nepasterovaný | |
| čerstvě strouhaný křen | Křen čerstvý |