Nutriční hodnoty (Křenová klobása v bagetce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 770 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 115,20 g |
– nasycené | 13,20 g |
– nenasycené | 92,40 g |
–– mononenasycené | 33,60 g |
–– polynenasycené | 58,80 g |
––– omega 3 | 2,40 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 156 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 18,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 ostravské klobásy | Klobása | |
4 4 přiměřeně velké bagetky | Bageta pšeničná | |
8 PL 8 PL majonézy | Majonéza | 120 g |
4 PL 4 PL hrubozrné hořčice | Hořčice plnotučná | 60 g |
8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
med | Med nepasterovaný | |
čerstvě strouhaný křen | Křen čerstvý |