Nutriční hodnoty (Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 546 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 0,80 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,44 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 28 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 hrsti 2 hrsti mladé šruchy | Šrucha zelná čerstvá | |
5 ks 5 ks rajčata | Rajče červené čerstvé | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
citron | Citrón čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový |