Nutriční hodnoty (Salát z mladého zelí, šruchy a rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 546 kJ / 130 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
| Tuky | 0,80 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,44 g |
| –– mononenasycené | 0,12 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 hrsti 2 hrsti mladé šruchy | Šrucha zelná čerstvá | |
| 5 ks 5 ks rajčata | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový |