Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar se šafránem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 913 kJ / 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 11,58 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 10,07 g |
–– mononenasycené | 7,01 g |
–– polynenasycené | 3,07 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 11,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 21,75 g |
– cukry | 12,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí paličky | Paličky kuřecí | |
2 2 kuřecí krky | Kuře krky | |
2 2 kuřecí křídla | Kuře křídlo | |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
1 -2 1 -2 mrkve | Mrkev čerstvá | 75 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 1 petrželka kořenová | Petržel kořenová čerstvá | |
celý pepř | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 rajské jablíčko na vyvaření | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 zelená paprika na vyvaření | Paprika zelená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
libeček | Libeček čerstvý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
špetička špetička šafránu | Šafrán sušený | |
vejce | Vejce slepičí | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |