Nutriční hodnoty (Jahody podle starého receptáře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 22 070 kJ / 5 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 15,00 g |
| – nasycené | 1,00 g |
| – nenasycené | 12,00 g |
| –– mononenasycené | 2,00 g |
| –– polynenasycené | 10,00 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 100,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 55 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 200,00 g |
| – cukry | 1 200,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg jahod | Jahody čerstvé | 5000 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 800-1000 g 800-1000 g cukru krupice | Cukr bílý | 900 g |
| 10 g 10 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| rum | Rum |