Nutriční hodnoty (Játrová paštika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 492 kJ / 4 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 378,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 372,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 346,88 g |
| – nasycené | 142,86 g |
| – nenasycené | 171,67 g |
| –– mononenasycené | 136,86 g |
| –– polynenasycené | 34,81 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 3,98 g |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 3,97 g |
| Sacharidy | 60,40 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg tučného vepřového masa i s kůží (nejlépe lalok, případně bůček) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 250 g 250 g škvařeného sádla | Sádlo vepřové | 250 g |
| 7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
| 400 g 400 g nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| paštikové koření (dle odkazu v poznámce) | Provensálské koření |