Nutriční hodnoty (Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 810 kJ / 2 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 155,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 131,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,04 g |
| Tuky | 78,55 g |
| – nasycené | 36,84 g |
| – nenasycené | 30,42 g |
| –– mononenasycené | 25,25 g |
| –– polynenasycené | 5,17 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 10,34 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 3,75 g |
| Sůl | 9,30 g |
| Sacharidy | 191,60 g |
| – cukry | 14,62 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | 400 g |
| 500 g 500 g bramborových noků | Noky | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 100 g 100 g goudy | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 50 g 50 g parmazánu | Parmezán | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý čerstvý pepř | Pepř černý mletý | |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový |