Nutriční hodnoty (Jahodovo-jablkový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
Tuky | 3,14 g |
– nasycené | 0,83 g |
– nenasycené | 1,84 g |
–– mononenasycené | 0,57 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 14,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 70,00 g |
– cukry | 59,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g listového těsta (2 nerozválené kusy) | Listové těsto | 800 g |
2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
100-120 g 100-120 g nastrouhaných vlašských ořechů (nebo strouhanky, či rozdrcených piškotů) | Vlašské ořechy | 110 g |
cukr moučka | Cukr bílý | |
trochu trochu máty (dle chuti) | Máta peprná list čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
voda nebo máslo na potření | Voda | |
hladká mouka na podsypání těsta | Mouka pšeničná hladká |