Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-jablkový štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 465 kJ /
350 kcal
Bílkoviny3,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,05 g
Tuky3,14 g
– nasycené0,83 g
– nenasycené1,84 g
–– mononenasycené0,57 g
–– polynenasycené1,27 g
––– omega 30,10 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy70,00 g
– cukry59,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g listového těsta (2 nerozválené kusy) Listové těsto 800 g
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
200 g 200 g jahod Jahody čerstvé 200 g
100-120 g 100-120 g nastrouhaných vlašských ořechů (nebo strouhanky, či rozdrcených piškotů) Vlašské ořechy 110 g
cukr moučka Cukr bílý
trochu trochu máty (dle chuti) Máta peprná list čerstvá
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
voda nebo máslo na potření Voda
hladká mouka na podsypání těsta Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.