Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-jablkový štrúdl)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 465 kJ /
350 kcal
Bílkoviny3,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,05 g
Tuky3,14 g
– nasycené0,83 g
– nenasycené1,84 g
–– mononenasycené0,57 g
–– polynenasycené1,27 g
––– omega 30,10 g
Vláknina14,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy70,00 g
– cukry59,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 listová těsta Listové těsto
nastrouhané vlašské ořechy (nebo strouhanka, či rozdrcené piškoty) Vlašské ořechy
2 2 větší jablka Jablko čerstvé 300 g
200 g 200 g jahod Jahody čerstvé 200 g
práškový cukr Cukr bílý
trochu trochu máty (nemusí být) Máta peprná list čerstvá
1 lžíce 1 lžíce skořice (nebo skořicový cukr) Skořice ceylonská 15 g
1 balíček 1 balíček vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
voda na potření Voda
hladká mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.