Nutriční hodnoty (Jahodovo-jablkový štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 465 kJ / 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
| Tuky | 3,14 g |
| – nasycené | 0,83 g |
| – nenasycené | 1,84 g |
| –– mononenasycené | 0,57 g |
| –– polynenasycené | 1,27 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 14,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 70,00 g |
| – cukry | 59,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g listového těsta (2 nerozválené kusy) | Listové těsto | 800 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
| 100-120 g 100-120 g nastrouhaných vlašských ořechů (nebo strouhanky, či rozdrcených piškotů) | Vlašské ořechy | 110 g |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| trochu trochu máty (dle chuti) | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| voda nebo máslo na potření | Voda | |
| hladká mouka na podsypání těsta | Mouka pšeničná hladká |