Nutriční hodnoty (Lehká kedlubnovo-mrkvová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 564 kJ / 135 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
| Tuky | 0,58 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,39 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,33 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
| – cukry | 15,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| vajíčko na tvrdo | Vejce slepičí |