Nutriční hodnoty (Carpaccio z chobotnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 240 kJ / 1 730 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 160,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 108,00 g |
| – nasycené | 16,00 g |
| – nenasycené | 92,00 g |
| –– mononenasycené | 78,00 g |
| –– polynenasycené | 14,00 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,70 g |
| Sodík | 804 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 29,20 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg celé chobotnice | Chobotnice čerstvá | 1000 g |
| 100 ml 100 ml vinného octa | Ocet vinný bílý | 100 ml |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 kuličky 4 kuličky růžového pepře (nebo 2 kuličky černého) | Pepř růžový | |
| 2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu |