Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carpaccio z chobotnice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 240 kJ /
1 730 kcal
Bílkoviny160,40 g
– z toho živočišné bílkoviny160,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,40 g
Tuky108,00 g
– nasycené16,00 g
– nenasycené92,00 g
–– mononenasycené78,00 g
–– polynenasycené14,00 g
––– omega 31,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 804 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy29,20 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg celé chobotnice Chobotnice čerstvá 1000 g
100 ml 100 ml vinného octa Ocet vinný bílý 100 ml
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky růžového pepře (nebo 2 kuličky černého) Pepř růžový
2 kuličky 2 kuličky jalovce Jalovec sušený
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml olivového oleje Olej olivový 100 ml
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.