Nutriční hodnoty (Carpaccio z chobotnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 240 kJ / 1 730 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 160,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 108,00 g |
– nasycené | 16,00 g |
– nenasycené | 92,00 g |
–– mononenasycené | 78,00 g |
–– polynenasycené | 14,00 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 804 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 29,20 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg celé chobotnice | Chobotnice čerstvá | 1000 g |
100 ml 100 ml vinného octa | Ocet vinný bílý | 100 ml |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky růžového pepře (nebo 2 kuličky černého) | Pepř růžový | |
2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu |