Nutriční hodnoty (Květák s houbami a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 465 kJ / 828 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 63,61 g |
| – nasycené | 28,90 g |
| – nenasycené | 25,30 g |
| –– mononenasycené | 21,63 g |
| –– polynenasycené | 3,67 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 420 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 15,42 g |
| – cukry | 6,52 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| květák | Květák čerstvý | |
| 40 g 40 g másla (oleje) | Máslo kravské | 40 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 g 200 g hřibů nebo žampiónů | Hřib čerstvý | 200 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |