Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák s houbami a vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 465 kJ /
828 kcal
Bílkoviny41,58 g
– z toho živočišné bílkoviny35,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,58 g
Tuky63,61 g
– nasycené28,90 g
– nenasycené25,30 g
–– mononenasycené21,63 g
–– polynenasycené3,67 g
––– omega 30,23 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 1,14 g
Sodík 420 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy15,42 g
– cukry6,52 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
květák Květák čerstvý
40 g 40 g másla (oleje) Máslo kravské 40 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g hřibů nebo žampiónů Hřib čerstvý 200 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.