Nutriční hodnoty (Květák s houbami a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 465 kJ / 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 63,61 g |
– nasycené | 28,90 g |
– nenasycené | 25,30 g |
–– mononenasycené | 21,63 g |
–– polynenasycené | 3,67 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 15,42 g |
– cukry | 6,52 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
květák | Květák čerstvý | |
40 g 40 g másla (oleje) | Máslo kravské | 40 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g hřibů nebo žampiónů | Hřib čerstvý | 200 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |