Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchá fazolovo-fazolková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 931 kJ /
1 418 kcal
Bílkoviny85,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny85,98 g
Tuky5,32 g
– nasycené1,46 g
– nenasycené3,56 g
–– mononenasycené1,33 g
–– polynenasycené2,23 g
––– omega 30,03 g
Vláknina88,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy213,30 g
– cukry29,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g fazolí Fazole bílé 300 g
500 g 500 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 500 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
červená paprika Paprika červená čerstvá
celerová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.