Nutriční hodnoty (Jednoduchá fazolovo-fazolková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 931 kJ / 1 418 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 85,98 g |
Tuky | 5,32 g |
– nasycené | 1,46 g |
– nenasycené | 3,56 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 2,23 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 88,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 63 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 213,30 g |
– cukry | 29,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g fazolí | Fazole bílé | 300 g |
500 g 500 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá |