Nutriční hodnoty (Pikantní omáčka k černé zvěřině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,04 g |
| Tuky | 1,66 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 1,43 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 0,43 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 1,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 69 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 27,00 g |
| – cukry | 13,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce rybízové zavařeniny | Marmeláda z černého rybízu | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce malinové zavařeniny | Marmeláda malinová | |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 8 kuliček 8 kuliček roztlučeného jalovce | Jalovec sušený | |
| 250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |