Nutriční hodnoty (Lilek s vepřovým masem na asijský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 032 kJ / 486 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,63 g |
| Tuky | 9,52 g |
| – nasycené | 2,24 g |
| – nenasycené | 5,05 g |
| –– mononenasycené | 3,76 g |
| –– polynenasycené | 1,28 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 15,28 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,25 g |
| Sacharidy | 37,85 g |
| – cukry | 13,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší lilky | Lilek čerstvý | |
| 250 g 250 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 250 g |
| 1-2 1-2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
| 1 svazek 1 svazek jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 1 lžička 1 lžička koření pěti vůní | Koření pěti vůní | 5 g |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |