Nutriční hodnoty (Levandulový med (sirup))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 31 944 kJ / 7 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,78 g |
| Tuky | 2,16 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,38 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 112,42 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 842,94 g |
| – cukry | 1 757,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g levandule (nati v plném květu) | Levandule květ čerstvý | 500 g |
| 3 3 citrony | Citrón čerstvý | 270 g |
| 3 3 celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 1,5-2 kg 1,5-2 kg cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 1750 g |
| 0,75-1 l 0,75-1 l vody | Voda | 879.9999952316284 ml |