Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Levandulový med (sirup))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie31 944 kJ /
7 635 kcal
Bílkoviny4,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,78 g
Tuky2,16 g
– nasycené0,22 g
– nenasycené0,38 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,11 g
Vláknina112,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 842,94 g
– cukry1 757,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g levandule (nati v plném květu) Levandule květ čerstvý 500 g
3 3 citróny Citrón čerstvý 270 g
3 kousky 3 kousky skořice vcelku Skořice ceylonská
1,5-2 kg 1,5-2 kg cukru Cukr bílý 1750 g
750-1000 ml 750-1000 ml vody Voda 875 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.