Nutriční hodnoty (Levandulový med (sirup))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 31 944 kJ / 7 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,78 g |
Tuky | 2,16 g |
– nasycené | 0,22 g |
– nenasycené | 0,38 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 112,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 842,94 g |
– cukry | 1 757,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g levandule (nati v plném květu) | Levandule květ čerstvý | 500 g |
3 3 citróny | Citrón čerstvý | 270 g |
3 kousky 3 kousky skořice vcelku | Skořice ceylonská | |
1,5-2 kg 1,5-2 kg cukru | Cukr bílý | 1750 g |
750-1000 ml 750-1000 ml vody | Voda | 875 ml |