Nutriční hodnoty (Krkovička s jablečnou omáčkou se šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 887 kJ / 451 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
| Tuky | 10,28 g |
| – nasycené | 5,98 g |
| – nenasycené | 3,72 g |
| –– mononenasycené | 2,68 g |
| –– polynenasycené | 1,04 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 63,38 g |
| – cukry | 56,58 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 4 4 letní jablíčka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr - podle chuti | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| olej | Olej řepkový |