Nutriční hodnoty (Tuňák grilovaný "po francouzsku")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 397 kJ / 1 768 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 184,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,05 g |
| Tuky | 93,70 g |
| – nasycené | 56,10 g |
| – nenasycené | 34,94 g |
| –– mononenasycené | 30,42 g |
| –– polynenasycené | 4,52 g |
| ––– omega 3 | 1,24 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 655 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,77 g |
| Sacharidy | 27,28 g |
| – cukry | 1,18 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g tuňáka | Tuňák filet | 800 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 75 ml 75 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 75 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
| 1 špetka 1 špetka mořské soli | Sůl mořská | |
| pepř (čerstvě mletý) | Pepř černý |