Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůček v pivním těstíčku se zelným salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 973 kJ /
2 145 kcal
Bílkoviny94,22 g
– z toho živočišné bílkoviny74,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,55 g
Tuky122,30 g
– nasycené31,90 g
– nenasycené64,58 g
–– mononenasycené51,53 g
–– polynenasycené13,05 g
––– omega 30,62 g
Vláknina18,55 g
Cholesterol 186 mg
Sodík 1,64 g
Sůl3,17 g
Sacharidy145,85 g
– cukry62,55 g
––– laktóza0,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g libového vepřového bůčku Vepřový bok 400 g
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
250 ml 250 ml světlého ležáku Pivo světlé 10ᵒ 250 ml
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
50 g 50 g Olomouckých tvarůžků Tvarůžky 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej na smažení Olej řepkový
300 g 300 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 300 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
50 g 50 g čerstvého nastrouhaného křenu Křen čerstvý 50 g
50 g 50 g mladé lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá 50 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
rostlinný olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.