Nutriční hodnoty (Bůček v pivním těstíčku se zelným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 973 kJ / 2 145 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,55 g |
| Tuky | 122,30 g |
| – nasycené | 31,90 g |
| – nenasycené | 64,58 g |
| –– mononenasycené | 51,53 g |
| –– polynenasycené | 13,05 g |
| ––– omega 3 | 0,62 g |
| Vláknina | 18,55 g |
| Cholesterol | 186 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 3,17 g |
| Sacharidy | 145,85 g |
| – cukry | 62,55 g |
| ––– laktóza | 0,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g libového vepřového bůčku | Vepřový bok | 400 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 ml 250 ml světlého ležáku | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 50 g 50 g Olomouckých tvarůžků | Tvarůžky | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 300 g 300 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 50 g 50 g čerstvého nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 50 g |
| 50 g 50 g mladé lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
| rostlinný olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |