Nutriční hodnoty (Bůček v pivním těstíčku se zelným salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 973 kJ / 2 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,55 g |
Tuky | 122,30 g |
– nasycené | 31,90 g |
– nenasycené | 64,58 g |
–– mononenasycené | 51,53 g |
–– polynenasycené | 13,05 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 18,55 g |
Cholesterol | 186 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,17 g |
Sacharidy | 145,85 g |
– cukry | 62,55 g |
––– laktóza | 0,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g libového vepřového bůčku | Vepřový bok | 400 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
250 ml 250 ml světlého ležáku | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
50 g 50 g Olomouckých tvarůžků | Tvarůžky | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na smažení | Olej řepkový | |
300 g 300 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
50 g 50 g čerstvého nastrouhaného křenu | Křen čerstvý | 50 g |
50 g 50 g mladé lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
rostlinný olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |