Nutriční hodnoty (Palermský králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 275 kJ / 1 022 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,61 g |
| Tuky | 56,74 g |
| – nasycené | 21,98 g |
| – nenasycené | 33,89 g |
| –– mononenasycené | 24,82 g |
| –– polynenasycené | 9,07 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 14,10 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 823 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 73,35 g |
| – cukry | 57,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 naporcovaný králík | Králík | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1/4 l 1/4 l červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
| 1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 2 PL 2 PL hrozinek | Rozinky | 30 g |
| 2 PL 2 PL sekaných mandlí | Mandle loupané | 30 g |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |