Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie765 kJ /
183 kcal
Bílkoviny9,33 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,66 g
Tuky7,81 g
– nasycené4,83 g
– nenasycené2,88 g
–– mononenasycené0,72 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,33 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy16,03 g
– cukry7,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 g 30 g pórku Pórek čerstvý 30 g
80 g 80 g mrkve Mrkev čerstvá 80 g
100 g 100 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 100 g
1000 ml 1000 ml vývaru Vývar masový 1000 ml
barevný mletý pepř Pepř barevný mletý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmazánu Parmezán 15 g
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy Šťáva z limetky 5 ml
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.