Nutriční hodnoty (Krémová zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 765 kJ / 183 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
| Tuky | 7,81 g |
| – nasycené | 4,83 g |
| – nenasycené | 2,88 g |
| –– mononenasycené | 0,72 g |
| –– polynenasycené | 2,15 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 6,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 90 mg |
| Sůl | 0,16 g |
| Sacharidy | 16,03 g |
| – cukry | 7,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 30 g 30 g pórku | Pórek čerstvý | 30 g |
| 80 g 80 g mrkve | Mrkev čerstvá | 80 g |
| 100 g 100 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 100 g |
| 1000 ml 1000 ml vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
| barevný mletý pepř | Pepř barevný mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmazánu | Parmezán | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 5 ml |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |