Nutriční hodnoty (Krémová zeleninová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 765 kJ / 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,66 g |
Tuky | 7,81 g |
– nasycené | 4,83 g |
– nenasycené | 2,88 g |
–– mononenasycené | 0,72 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 6,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 16,03 g |
– cukry | 7,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 g 30 g pórku | Pórek čerstvý | 30 g |
80 g 80 g mrkve | Mrkev čerstvá | 80 g |
100 g 100 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 100 g |
1000 ml 1000 ml vývaru | Vývar masový | 1000 ml |
barevný mletý pepř | Pepř barevný mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného parmazánu | Parmezán | 15 g |
1 lžička 1 lžička limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 5 ml |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |