Nutriční hodnoty (Letní kuře z jednoho pekáčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 264 kJ / 1 258 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,26 g |
| Tuky | 45,21 g |
| – nasycené | 6,89 g |
| – nenasycené | 36,98 g |
| –– mononenasycené | 31,41 g |
| –– polynenasycené | 5,57 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 38,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 174,33 g |
| – cukry | 16,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí čtvrtky (nebo 8 horních stehen) | Kuře stehno s kůží | |
| 800 g 800 g malých brambor | Brambor zimní | 800 g |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 200 ml 200 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| mletá paprika (může být i uzená) | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 1 1 červená chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| trochu trochu suchého bílého vína (není nutné) | Víno bílé suché |